Despre noi

Noi, fondatorii IRON, ne-am bucurat de un mare succes în sectorul materialelor pentru constructii si produse pentru casa si gradina în ultimii 10 de ani, lucrând pentru un distribuitor important, precum și conducând 3 comercianti independenti locali.

Succesul nostru s-a datorat în primul rând dedicării noastre pentru satisfacția completă a clienților, susținută de cunoștințele noastre extinse in privinta produselor și concentrarea pe servicii eficiente.

Frustrați de costurile de operare în cadrul traseului tradițional către piață, am decis să utilizăm o abordare diferita prin intermediul comerțului electronic ca platformă pentru lansarea industriei materialelor de constructii în secolul XXI. Internetul este acum o metodă de încredere pentru achiziționarea unei game largi de produse. Orice, de la cumparaturile săptămânale de produse alimentare până la electrocasnice. Considerăm că sectorul materialelor de constructii a fost neglijat în mare măsură și oferim o gamă completă de produse disponibile pentru achiziționare rapid si cu livrare la domiciuliu.

Credem că IRON va oferi tuturor posibilitatea de a-și asigura cumpărăturile online la un moment convenabil pentru ei înșiși. De la persoana care interprinde mici proiecte DIY, pana la constructori si antreprenori din domeniul construcțiilor, toți pot beneficia de acest serviciu. Acest lucru va atenua necesitatea de a aloca timp prețios dintr-un program deja încărcat, pentru a verifica comercianții locali in cautarea unor produse pe care mulți nu le stochează.

Obiectivele noastre principale sunt:

– Sa oferim o gamă largă de produse de calitate de la brand-uri de top la prețuri extrem de competitive.

– Sa gestionam eficient afacerea noastre online pentru a ne permite să menținem cheltuielile generale la minimum; permițându-ne astfel să transmitem aceste economii clienților noștri.

– Sa ne asiguram ca impactul asupra mediului este redus la minim prin distribuirea articolelor catre clienti direct de la producători pentru a reduce manipularea și transportul inutil.

Articolele pe care le distribuim din depozitele producatorilor sau importatorilor vă vor fi livrate prin curieri naționali sau companii naționale de transport paleti astfel ne dedicam celor mai eficiente metode de distribuție. Acest lucru va duce la o reducere generală a amprentei noastre de carbon prin emisii mai mici de CO2.

Vasta noastră experiență în industria materialelor de constructii si bricolaj ne-a permis să învățăm cerințele clienților noștri și să le putem îndeplini cat mai eficient nevoile.

Știm că există întotdeauna produse noi care vin pe piață și ne vom actualiza continuu portofoliul cu produse noi și inovatoare, dintre care unele ajung rar pe rafturile comerciantului dvs. local. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru în mod regulat, astfel încât să nu pierdeți ceva care vă poate interesa.